petak, 1. prosinca 2017.

SVE IH JE ZAPREPASTILA ISTINA: STJUARDESA SASVIM SLUČAJNO OTKRILA JEZIVU PORUKU DJEVOJČICE KOJA JE BILA ŽRTVA TRGOVINE LJUDIMA!

Posted by arsenal on prosinca 01, 2017 | No comments

POSLJEDNJIH DANA SE MNOGO PRIČA O TRGOVINI LJUDIMA, JEDNA TAKVA SITUACIJA SE DESILA U AMERICI, GDJE JE STJUARDESA PRIMJETILA ČUDNO PONAŠANJE DJEVOJČICE KOJA JE BILA SA MUŠKARCEM NA TOM LETU.



14- godišnja djevojčica je bila jako zapuštena, prljava, čupava, dok je muškarac kraj nje bio staložen, visok, lijepo obučen. To je odmah bacilo sumnju na njih, pa je stjuardesa prišla da ih nešto pita kako bi prepoznala da li je sumnjičav ili ne…
Odmah je ostavio odbrambeni stav, što je bio jasan znak da nešto krije. Stjuardesa nije mogla da uspostavi kontakt sa djevojčicom, pa čak ni očima. Onda je nekako jedva nagovorila muškarca da je pusti u wc da ode. Tamo je bio papirić, koji je prethodno ona ostavila i napisala joj da kaže bilo šta o čovjeku.
Djevojčica je vidjela papirić, a potom je napisala TREBAM POMOĆ.



To je bio jasan znak da stjuardesa mora nešto da uradi. Rekla je pilotu o čemu se radi, obavijestili su policiju, a potom su sletjeli hitno u San Francisko. Tamo je čekala policija muškarca kojeg je uhapsila. Optužen je za roblje sa ovom djevojčicom.
Stjuardesa Stelia koja ima 49 godina je napravilo nešto nevjerovatno.


0 komentari:

Objavi komentar