petak, 1. prosinca 2017.

OVA MAJKA JE NOSILA TROJKE U SEBI, A KADA JE LJEKAR POGLEDAO ULTRAZVUK PREBLIJEDIO JE!

Posted by arsenal on prosinca 01, 2017 | No comments

COURTNEY I PHILIP GARRETT SU BRAČNI PAR KOJI SU ŽELJELI DA POSTANU RODITELJI VIŠE OD SVEGA. OVAJ PAR IZ NEW ORLEANSA JE POKUŠAVAO PRIRODNIM PUTEM DA DOBIJU DIJETE, ALI IM NIJE IŠLO OD RUKE.
Tako je Courtney na kraju otišla na umjetnu oplodnju, a doktori su joj rekli kroz nekoliko dana da ona nosi trojke u sebi. Bila je jako sretna, kao i njen muž Philip koji je ostao bez teksta. Uspješno je rodila trojke, ali to nije bilo sve…



Oni su željeli da produže svoju porodicu na još članova, pa je Courtney opet odlučila umjetnom oplodnjom da začne dijete. Ipak, tamo se dešava novo čudo, doktor je rekao kako je ona već zatrudnjela i to prirodnim putem.
Njihovoj sreći nije bilo kraja, sada nije morala da bude umjetna oplodnja, ali ono što je iznenadilo i zbog čega je preblijedio doktor je to što je ona opet nosila trojke. Bili su to jednojajčani blizanci, kao i jedna djevojčica.



Niste čitali:  Želimo se osjećati neodoljivo i svježe?? 6 PARFEMA KOJI VAM TO MOGU POMOĆI !!!
Tako je njihova porodica proširena za još tri člana, a bilo ih je samo dvoje na početku u porodici Garrett, a potom su dobili još 6 novih članova.

0 komentari:

Objavi komentar