četvrtak, 30. studenoga 2017.

UKLONITE SVE FLEKE SA VAŠE TUŠ KABINE UZ SAMO JEDAN SASTOJAK KOJI IMATE U KUĆI…

Posted by arsenal on studenoga 30, 2017 | No comments

Kupatilo će ponovo zabilstati Jeste li isprobali mnoge metode za čišćenje kupaonice i niti jedna vam ne daje prave rezultate koji će potrajati. I dalje imate fleke od vode na tuš kabini . Još uvijek vam u oči upada ružni kamenac koji se skupio na glavi od tuš kabine zbog čega kupatilo ne izgleda onako kako ste željele? Tada počne da izgleda kao da je zapušteno , kao da ne održajete njegovu čistoću koliko god se vi trudili.



Ovo je mjesto koje bi trebalo da bude najčistije jer u njemu održajete ličnu higijenu . Imamo rješenje za vas nakon kojeg više nećete muku mučiti sa čišćenjem! Da biste kupatilo bilo ponovo blistavo , potrebna vam je samo 1 namirnica koju svakako imate u kuhinji a koju najviše koristite tokom ljeta da bi napravili osvježavajući napitak . Možete li već sada pogoditi o čemu je riječ? Naravno radi se o limunu! Limun se može na razne načine koristiti – kako u kulinarstvu, tako i u domaćinstvu.



Ova namirnica obiluje vitaminom C, A i B-6. Isto tako je odličan za probavne smetnje i liječenje upale grla.A da biste ga iskoristili u svrhu čišćenja kupatila, trebate ga samo prerezati na pola i onda njime prebrisati staklo. Nakon toga vrata od tuš kabine prebrišite suhom krpom.

0 komentari:

Objavi komentar