četvrtak, 30. studenoga 2017.

DA LI STE IKAD OPRALI LICE SA KOKOSOVIM ULJEM? NAKON ŠTO OVO VIDITE SIGURNO ĆETE POČETI!

Posted by arsenal on studenoga 30, 2017 | No comments

 Koksovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Pogodno djeluje na cjelokupno zdravlje i liječnje teških bolesti, a prepručuje se osobama koje žele smršati jer ovo ulje nema kalorija. Osim ovih prednosti, kokosovo ulje se koristi i u kozmetičke svrthe.



Dobro je za kosu, kožu i zube. Možete ga koristiti za izbjeljivanje zuba i uklanjanje lošeg zadaha. Bolje je nego da koristite preparate pune štetnih hemikalija,a ovo ulje je prirodno i učinkovitije je od njih. Uz to nema negativne posljedice. Ovdje ćemo vam pokazati masku od kokosovog ulja koja će dati sjaj vašoj koži, poboljšati njen izgled, očistiti je i smanjiti vidljivost bora. Potrebni sastojci: 2 kašičice kokosovog ulja Kašičica sode bikarbone Priprema: Pomiješajte ova dva sastojka i dobijenu smjesu nanesite na lice i masirajte kružnim pokretima.



Ostavite da stoji 5 minuta, a zatim isperite mlakom vodom. Obrišite kansije sa pamučnim peškirom. Poslije ne morate nanositi kremu jer je dovoljno kokosovo ulje koje ste nanijeli. Primjetit ćete poboljšanje, vaša koža će biti glatka i lijepa. Nakon nekoliko tretmana ćete riješiti mnoge probleme kože.
Izvor : http://www.coolinarika/

0 komentari:

Objavi komentar