četvrtak, 12. listopada 2017.

ŠNICLE U JOGURTU…JEDAN RUČAK OD KOJEG ZASTAJE DAH: Najčešće koristim piletinu!

Posted by arsenal on listopada 12, 2017 | No comments

SASTOJCI
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista
– 100 g hlebnih mrvica



– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja

PRIPREMA
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.



Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
Izvor: coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar